DesignOnTampere yhdistys

DesignOnTampere ry on tamperelaisten eri alojen suunnittelijoiden perustama yhdistys, joka kehittää muotoilu- ja kaupunkikulttuuria Tampereella. Yhdistys on rekisteröity vuonna 2010.

Yhdistyksen energinen synergia mahdollistaa notkean toiminnan ja eloisat tapahtumat. DOT ry järjestää vuosittain kolme Designtoria ja julkaisee vuosittain design-kartan Tampereen mielenkiintoisimmista putiikeista, kahviloista, gallerioista, museoista sekä ruoka- ja tapahtumapaikoista. Yhdistys julkaisee myös DOT-muotoilu- ja kaupunkikulttuurilehteä. Lisäksi yhdistys ylläpitää paikallisten suunnittelijoiden kauppaa DOT Shopia Tampereen Sokoksen 4. kerroksessa. DOT ry edistää kotimaisen ja eettisen muotoilun asemaa yhteistyössä useiden eri toimijoiden kanssa.

Yhdistyksen toimintaa ohjaavat arvot: vastuullisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Yhdistyksen järjestämät tapahtumat ovat avoimia kaikille kävijöille ja DOT:in tuottamat julkaisut ovat ilmaisia. Tapahtumissa ja yhdistyksen toiminnassa emme hyväksy minkäänlaista syrjintää.