Tapahtumat

DesignOnTampere järjestää laadukkaita muotoilutapahtumia tarjotakseen alustan kohtaamisille, inspiroitumiselle sekä kestävän muotoilun esiin nostamiselle.

Designtorit järjestetään kolme kertaa vuodessa idyllisellä Tampereen Tullikamarilla, jossa kotimaiset suunnittelijat ympäri Suomen esittelevät ja myyvät uniikkeja tuotteita. Tule kuulemaan mielenkiintoisimmat yrittäjätarinat ja tekemään vastuullisia ostoksia. Designtorit ovat vuosien varrella saaneet runsaasti palautetta rennosta ja välittömästä tunnelmastaan - ota kaveri mukaan ja tulkaa yhdessä fiilistelemään kotimaista muotoilua! Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Seuraava Designtori järjestetään 1.9.2024. klo 11-17.

‍Myyjät Designtorille valitaan yhdistyksen jäsenistöstä koostuvan juryn toimesta seuraavia kriteereitä arvioiden:

1. Design Kestävä muotoilu, jonka laatu on taattu. Tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä, ulkonäköön on panostettu ja toimivuus on otettu huomioon.

2. Erottuvuus ja ainutlaatuisuus markkinoilla Myytävä tuote eroaa muista samankaltaisista tuotteista ja on ainutlaatuinen tyyliltään.

3. Eettisyys ja suunnittelijalähtöisyys Huomioidaan yrityksen arvot ja kestävä suunnittelu, tuotteiden persoonallisuus ja esteettisyys.

4. Toiminnan ammattimaisuus Yritys toimii päätoimisesti alalla ja näin ollen erottuu harrastustoiminnasta.

5. Designtorin tarjonnan kokonaisuus ja asiakastyytyväisyys Tapahtuman tarjonnan monipuolisuus ja asiakastyytyväisyys otetaan huomioon kokonaisarvioinnissa.

Lisätiedot:
Noora Honkanen
Tuottaja
dot.tuottaja@gmail.com
P. 045 129 5404